Stichting Sociëteitenrally

Stichting Sociëteitenrally
Dit initiatief komt voort uit de jaarlijkse 3-sociëteitenrally, later 4-sociëteitenrally die voor het eerst gehouden werd in 2005. Na een korte stilte van drie jaar is in 2018, wegens het lustrum van NLS De Witte (235 jaar), de rally weer gereden en is de naam veranderd in Sociëteitenrally. Om het meer continuïteit te geven is eind 2018 de Stichting Sociëteitenrally opgericht.

Doel Sociëteitenrally
Organiseren van de Sociëteitenrally voor leden van de sociëteiten NLS De Witte, K.I.G.C., K.N.Z. & R.V Muiden en K.R & Z.V. De Maas.
Gelijkgestemdheid, een zekere beslotenheid en een goede sfeer voor geoorloofde uithuizigheid in stijl kenmerken deze bijeenkomsten. Daarnaast ligt nadruk op het in stand houden van rollend cultureel erfgoed.

Als Sociëteitenrally onderscheiden wij ons van andere rally’s. Daarom zal er altijd een link zijn naar het sociëteitsleven. De Stijlprijs is een onderdeel dat daarvoor wordt ingezet. Dit geeft het geheel een onderscheidend cachet. We vergeten hierbij niet dat het om een rally gaat. Beleving hoeft de mate van serieusheid van de rally niet in de weg te staan.

Bestuur
Het bestuur geniet geen beloning.

Peter Glavimans (De Maas)
Chris Soesman (De Witte)
Ed van der Vorst (KIGC)
Romke de Vries (KNZ&RV Muiden)
Matthijs Goes (De Maas)
Paulien de Boer (KIGC)
Neville Warmink (De Witte

Raad van Advies
De Raad van Advies geniet geen beloning.

Nes Barkleywolf (De Maas)
Quirin van Aspert (KNZ&RV)
Maarten Grasveld (De Witte)
Ionne van der Drift (KIGC)

 

KvK 73223131

CONTACT