Sponsors

Uiteraard doet de organisatie zijn uiterste best om de kosten voor alle deelnemers zo laag mogelijk te houden. Daarom hebben zich al verschillende bedrijven gemeld als sponsor. We hoeven u niet uit te leggen dat de deelnemers ook voor uw onderneming interessant kunnen zijn als klant, of wellicht vindt u het gewoon leuk om een extra bijdrage te leveren aan het succes van de dag. Bedrijven als Stijl Advocaten en Discare zegden hun medewerking al toe. Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden, stuur dan een mail HIER.

Sponsors 2020

Klik op het logo voor meer informatie.

The English Hatter (De Engelse hoedenmaker) is een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in klassieke Engelse herenmode. Sinds 1935 is de winkel gevestigd in Amsterdam en tegenwoordig zijn er ook vestigingen in Haarlem, Amstelveen, Laren en Den Haag.
Voor meer informatie: www.english-hatter.nl/

Dankzij jarenlange kennis heeft Handashop (onderdeel van klassieker garage Imparts) een assortiment samengesteld dat uitermate geschikt is voor u als deelnemer aan klassieke rally’s.
Op deze website kunt u alle artikelen direct bestellen: www.handashop.nl en imparts.nl.

Parc Makelaars is actief op het gebied van verhuur en aanhuur, verkoop en aankoop van commercieel vastgoed en tevens taxaties, marketing en advisering. Onze onroerend goed activiteiten gericht op beleggingen, aanhuur en taxeren beperken zich niet alleen tot de regio Rotterdam maar omvatten geheel Nederland.

Voor meer informatie: www.parc.nl

De tailors van I am Luigi stellen voor iedere man de ideale garderobe samen. Met op maat gemaakte essentials die perfect passen bij jouw lichaam én lifestyle. Of het nou een klassiek scherp gesneden pak of een relaxte jeans is.

Voor meer informatie: www.iamluigi.nl

Lexus is hét premium hybride automerk met een imago van superieure kwaliteit, innovatie en maatschappelijk verantwoorde keuzes. Sinds kort is de UX 300E op de markt als eerste volledig elektrische Lexus. Louwman Lexus Amersfoort is de gastheer bij de start van de Sociëteitenrally.

Voor meer informatie: www.lexus.nl

Discare levert diensten om bedrijven te ontzorgen op het gebied van arbodienstverlening en HR dienstverlening. De professionals van Discare onderscheiden zich door een ondernemersgericht en pragmatische aanpak, waarbij een zo spoedig mogelijk herstel het uitgangspunt is.

Voor meer informatie: www.discare.nl

STIJL Advocaten is een boutique kantoor, gespecialiseerd in vastgoed en gebiedsontwikkeling. Het track record in het begeleiden van complexe vastgoedtransacties en omvangrijke procedures is veelzeggend. De noteringen in de Chambers Europe en Legal 500 getuigen daarvan. Klanten zijn zowel overheid als de professionele vastgoedmarkt.

Voor meer informatie: www.stijladvocaten.nl

Kuiper Verzekeringen heeft een vooraanstaande positie als het gaat om verzekeringen voor pleziervaartuigen, klassieke auto’s, ondernemers en bijzondere kostbaarheden. U kunt daarnaast ook bij Kuiper Verzekeringen terecht voor andere particuliere verzekeringen. Klik op de desbetreffende verzekering om meer te lezen waarover wij u graag adviseren.

Voor meer informatie: www.kuiperverzekeringen.nl

Ontwerpwerk is hét creatieve bureau voor strategie, design en development.
Zij ontwikkelen merken, huisstijlen en websites die mensen bereiken in hun hoofd en hart.
Denken, Design, Doen.

Voor meer informatie: www.ontwerpwerk.nl

Bij de ontwikkeling en exploitatie van locaties en gebieden staat eigendom, waarde en potentie centraal. NLhave richt zich op de achterliggende processen, bijvoorbeeld in de rol van interimmanager van een ontwikkeling, transactie adviseur, taxateur of als mediator bij een conflict.

Voor meer informatie: www.nlhave.com

Drukkerij ’t Hooft is een middelgroot grafisch bedrijf gevestigd op de Kop van Zuid in Rotterdam. De drukkerij werd opgericht in 1825 en is inmiddels al 190 jaar een begrip in Rotterdam. Het bedrijf is speciaal ingericht voor het beheren van huisstijlen en het maken van bijzonder drukwerk waar gebruik wordt gemaakt van onderscheidende papiersoorten en druktechnieken.

Voor meer informatie: www.hooft.org

Borrie verricht financiële diensten en geeft bedrijfseconomische en fiscale adviezen aan middelgrote en grote ondernemingen, zelfstandig ondernemers en not for profit instellingen. Missie is om voor klanten een financieel klimaat te creëren, waarin ze optimaal kunnen functioneren en floreren. Borrie opereert vanuit Rotterdam en Amsterdam

Voor meer informatie: www.borrie.nl

SOG ICT ondersteunt organisaties, telecomproviders, dienstverleners en IT afdelingen bij het verbeteren van hun performance en dienstverlening. Bij SOG is de kennis in huis om het totaalplaatje van uw IT omgeving te onderzoeken en verbeteren.

Voor meer informatie: www.sog.nl

Bij de ontwikkeling en exploitatie van locaties en gebieden staat eigendom, waarde en potentie centraal. NLhave richt zich op de achterliggende processen, bijvoorbeeld in de rol van interimmanager van een ontwikkeling, transactie adviseur, taxateur of als mediator bij een conflict. Voor meer informatie: www.nlhave.com