Sponsors

Uiteraard doet de organisatie zijn uiterste best om de kosten voor alle deelnemers zo laag mogelijk te houden. Daarom hebben zich al verschillende bedrijven gemeld als sponsor. We hoeven u niet uit te leggen dat de deelnemers ook voor uw onderneming interessant kunnen zijn als klant, of wellicht vindt u het gewoon leuk om een extra bijdrage te leveren aan het succes van de dag. Bedrijven als Louwman Lexus, Stijl Advocaten en Discare zegden hun medewerking al toe. Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden, stuur dan een mail HIER.

Sponsors 2022

Klik op het logo voor meer informatie.

High-level Mobility Solutions
Behoud uw focus dankzij Brussaard. Laat u veilig en comfortabel vervoeren door de ervaren, kundige en slimme directiechauffeurs van Brussaard. Voor meer informatie: www.brussaard.nl

Connect Autolease – Passie voor het autoleasevak
Wij zijn een flexibele leasemaatschappij die met korte lijnen en heldere communicatie uw wagenpark optimaal beheert. Hierbij zijn onze doelstellingen “Persoonlijke aandacht voor zowel klant als berijder, het waarborgen van de mobiliteit, het beperken van de kosten en het leveren van maatwerk”
Voor meer informatie: www.connectautolease.nl

Hard Rock Hotel Amsterdam American is de ultieme bestemming voor de kosmopolitische toeristen, families, zakenreizigers en artiesten.
Het hotel verrast, verfrist en vernieuwt op geheel eigen wijze. Zo zijn unieke Art Nouveau stijlkenmerken van het monumentale pand op het Leidseplein – voorheen het American Hotel Amsterdam – in oude luister hersteld.
Duurzame materialen en topdesign voeren de boventoon. Muziek is in alle ruimtes van het hotel te horen en je wordt ondergedompeld in een luxueuze ‘rock star’-lifestyle.
In Hard Rock Hotel Amsterdam American speelt muziek onder andere een rol door een gepersonaliseerde muziekprogramma en iconische muziek-memorabilia die tentoongesteld worden.
Standaard staat op elke kamer een Fender speaker en is er de mogelijkheid om Fender-gitaren te bespelen en vinylplaten af te draaien.

Vier je feest in stijl. Tonchamp maakt het mogelijk met custom-made champagne voor élk event.
Tonchamp stelt flessen champagne ter beschikking voor bij het uitreiken van de Stijl- en Rallyprijzen.

Voor meer informatie: www.tonchamp.com

The English Hatter (De Engelse hoedenmaker) is een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in klassieke Engelse herenmode. Sinds 1935 is de winkel gevestigd in Amsterdam en tegenwoordig zijn er ook vestigingen in Haarlem, Amstelveen, Laren en Den Haag.
Voor meer informatie: www.english-hatter.nl/

Discare levert diensten om bedrijven te ontzorgen op het gebied van arbodienstverlening en HR dienstverlening. De professionals van Discare onderscheiden zich door een ondernemersgericht en pragmatische aanpak, waarbij een zo spoedig mogelijk herstel het uitgangspunt is.

Voor meer informatie: www.discare.nl

STIJL Advocaten is een boutique kantoor, gespecialiseerd in vastgoed en gebiedsontwikkeling. Het track record in het begeleiden van complexe vastgoedtransacties en omvangrijke procedures is veelzeggend. De noteringen in de Chambers Europe en Legal 500 getuigen daarvan. Klanten zijn zowel overheid als de professionele vastgoedmarkt.

Voor meer informatie: www.stijladvocaten.nl

Ontwerpwerk is hét creatieve bureau voor strategie, design en development.
Zij ontwikkelen merken, huisstijlen en websites die mensen bereiken in hun hoofd en hart.
Denken, Design, Doen.

Voor meer informatie: www.ontwerpwerk.nl

Bij de ontwikkeling en exploitatie van locaties en gebieden staat eigendom, waarde en potentie centraal. NLhave richt zich op de achterliggende processen, bijvoorbeeld in de rol van interimmanager van een ontwikkeling, transactie adviseur, taxateur of als mediator bij een conflict.

Voor meer informatie: www.nlhave.com

Drukkerij ’t Hooft is een middelgroot grafisch bedrijf gevestigd op de Kop van Zuid in Rotterdam. De drukkerij werd opgericht in 1825 en is inmiddels al 190 jaar een begrip in Rotterdam. Het bedrijf is speciaal ingericht voor het beheren van huisstijlen en het maken van bijzonder drukwerk waar gebruik wordt gemaakt van onderscheidende papiersoorten en druktechnieken.

Voor meer informatie: www.hooft.org

Borrie verricht financiële diensten en geeft bedrijfseconomische en fiscale adviezen aan middelgrote en grote ondernemingen, zelfstandig ondernemers en not for profit instellingen. Missie is om voor klanten een financieel klimaat te creëren, waarin ze optimaal kunnen functioneren en floreren. Borrie opereert vanuit Rotterdam en Amsterdam

Voor meer informatie: www.borrie.nl

SOG sponsort de website en alle overige diensten zoals de mailings en betalingsmogelijkheden. SOG ICT ondersteunt organisaties, telecomproviders, dienstverleners en IT afdelingen bij het verbeteren van hun performance en dienstverlening. Bij SOG is de kennis in huis om het totaalplaatje van uw IT omgeving te onderzoeken en verbeteren.

Voor meer informatie: www.sog.nl

Drukkerij ’t Hooft is een middelgroot grafisch bedrijf gevestigd op de Kop van Zuid in Rotterdam. De drukkerij werd opgericht in 1825 en is inmiddels al 190 jaar een begrip in Rotterdam. Het bedrijf is speciaal ingericht voor het beheren van huisstijlen en het maken van bijzonder drukwerk waar gebruik wordt gemaakt van onderscheidende papiersoorten en druktechnieken. Voor meer informatie: www.hooft.org