De Rally

U kunt deelnemen aan de Sociëteitenrally en/of de navigatiecursus als u lid bent van één van de aangesloten sociëteiten: K.N.Z. & R.V. te Muiden, NLS De Witte, K.I.G.C of K.R. & Z.V. ‘De Maas’. Neem voor de rally naast een passende klassieke auto uw eigen driver of navigator mee.

Voor het reglement 2019, klik  HIER

8 april navigatiecursus ter voorbereiding op Sociëteitenrally 2020

Komende 13 juni wordt de Sociëteitenrally weer gereden. Gaat u aan de rally deelnemen en wilt u zich graag goed voorbereiden? Doe dan mee met de navigatiecursus op woensdag 8 april 2020.

U bent dan welkom bij de Koninklijke Industrieele Groote Club in Amsterdam. De uitzetter , Erik van de Klunder, geeft de cursus met duidelijk beeldmateriaal en praktijkvoorbeelden.

De navigatiecursus wordt afgerond met een uitdagende droogrit/test. Nadat de tests zijn nagekeken is er tijd voor nadere uitleg en vragen. Rond 22.00 uur sluiten wij de avond met een drankje. U krijgt het cursusmateriaal mee naar huis, zodat u het op een later tijdstip nog eens kunt raadplegen.

Programma

19.00 uur : inloop, consumpties voor eigen rekening

20.00 uur : start cursus (grote zaal)

22.00 uur : afsluitende borrel, op eigen rekening of aangeboden door een sponsor.

23:00 uur : consumpties voor eigen rekening

Leden van De Witte, De Maas, de KIGC en de KNZ&RV Muiden kunnen zich aanmelden voor de navigatiecursus door overmaking van € 15,00 p.p. naar rekeningnummer IBAN NL72ABNA0833782940 t.n.v. Stichting Sociëteitenrally o.v.v. uw naam, sociëteit en sociëteitslidnummer.

Uw betaling dient voor woensdag 1 april 2020 in het bezit te zijn van de Stichting Sociëteitenrally.

Mocht u zelf niet over een klassieker beschikken,  er zijn verschillende verhuurbedrijven voor klassieke auto’s op het net te vinden.

 

2020

Winnaars 2019

1ste prijs Sportklasse
1ste prijs Tourklasse

Winnaars 2018

1ste prijs Sportklasse
1ste prijs Tourklasse

Stichting Sociëteitenrally

Dit initiatief komt voort uit de jaarlijkse 3-sociëteitenrally die voor het eerst gehouden werd in 2005. Na een korte stilte van drie jaar is in 2018, wegens het lustrum van NLS De Witte (235 jaar), de rally weer gereden en is de naam veranderd in Sociëteitenrally. Om het meer continuïteit te geven is eind 2018 de Stichting Sociëteitenrally opgericht.

 

Doel Sociëteitenrally

Organiseren van de Sociëteitenrally voor leden van de sociëteiten NLS De Witte, K.I.G.C., K.N.Z. & R.V Muiden en K.R & Z.V. De Maas. Gelijkgestemdheid, een zekere beslotenheid en een goede sfeer voor geoorloofde uithuizigheid in stijl kenmerken deze bijeenkomsten. Daarnaast ligt nadruk op het in stand houden van rollend cultureel erfgoed.

 

Als Sociëteitenrally onderscheiden wij ons van andere rally’s. Daarom zal er altijd een link zijn naar het sociëteitsleven. De Stijlprijs is een onderdeel dat daarvoor wordt ingezet. Dit geeft het geheel een onderscheidend cachet. We vergeten hierbij niet dat het om een rally gaat. Beleving hoeft de mate van serieusheid van de rally niet in de weg te staan.